Marinering: 2-24 timer
1. MARINADE: Bland alle ingredienserne til marinaden. Kom rejerne i marinaden; rengør rejerne, hvis de ikke er det i forvejen, men lad halen blive på. Lad rejerne marinere mindst 2 timer i køleskabet, gerne natten over.
2. NUDELSALAT: Kog glasnudlerne efter anvisningen på pakken, og skyl dem derefter i koldt vand, så de ikke klistrer sammen. Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op. Skær agurken i lange bånd med en kartoffelskræller. Skær avocadoen i skiver. Bland nudler, edamamebønner, agurk og avocado i en skål.
3. DRESSING: Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til. Dryp den over salaten.
4. Varm en wok op uden fedtstof. Steg rejerne ved høj varme i nogle minutter, indtil de skifter farve og er gennemstegte, men endelig ikke for længe, for så bliver de seje. Fordel rejerne over salaten, og drys med grofthakket mynte. Servér straks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Havregalette med rødbede, karamelliserede rødløg og feta – få opskriften her
Onsdag: Hawaiiansk kyllingesalat med grillet ananas – få opskriften her
Torsdag: Rødbede-quinoa-otto – få opskriften her
Fredag: Lammekoteletter og kikærtesalat med halloumi og semidried tomater – få opskriften her