1. Rør oksekød, afdryppede kik ærter, spidskommen, tomatpuré og æg sammen til en ensartet fars. Krydr med salt og peber, og rør finthakket mynte i. Form farsen til aflange frikadeller, og steg dem i olie på en pande i 5-6 minutter på hver side. Stik evt. træspyd igennem frikadellerne, når de er stegt.
2. Tabouleh: Kog bulgur efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra, og afkøl med rindende koldt vand i en sigte. Skær løg, tomater og agurk i små tern, og vend dem sammen med den kogte bulgur. Skyl persillen, og hak den fint.
3. Rør persille, citronsaft og olivenolie i bulgursalaten. Krydr med salt og peber. Drys smuldret feta over salaten, og pynt rundhåndet med mynteblade.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Indiske lammefrikadeller med spinat og raita - Få opskriften her