Lav pastasalat med bagte gulerødder, pesto og frisk bøffelmozzarella. Her får du opskriften på pastasalat med grøn pesto og bagte gulerødder
25 min4 personer
Tid i alt 50 min
DET SKAL DU BRUGE
500 g pasta, gerne conchiglie
1 dåse kikærter
1 lille glas grøn pesto
100 g frisk spinat
125 g bøffelmozzarella
BAGTE GULERØDDER
1 kg gulerødder
1 spsk. olivenolie
1 tsk. tørret basilikum
salt
TIL SERVERING
frisk basilikum
1 citron
Opskrift - sådan laver du pastasalat med grøn pesto og bagte gulerødder
BAGTE GULERØDDER: Tænd ovnen på 220°. Skræl gulerødder, og skær dem i skrå skiver. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend dem med olie, basilikum og salt. Bag dem i 25 minutter, til de er møre og gyldne.
Kog pasta i saltet vand efter anvisningen på emballagen. Afdryp kikærterne, og skyl dem i en sigte. Vend kikærter og friskkogt pasta sammen med grøn pesto i en skål. Skyl spinaten, og vend den i pastasalaten sammen med bagte gulerødder, spinat og bøffelmozzarella revet i mindre stykker.
SERVERING: Top pastasalaten med plukket basilikum, og servér med citron skåret i både.
TIP: Blend evt. din egen pesto af frisk basilikum, pinjekerner, revet parmesan og olivenolie. Smag til med salt, peber og æbleeddike.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.