Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Misosuppe med grøntsager og steak
24. juni 2021
Af:
Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
En klassisk misosuppe med dyb smag kombineret med sprøde grøntsager og saftig steak. Denne ret er en sand gourmetoplevelse!
2 personer
Tid i alt 20 min
Det skal du bruge
1-2 flotte bøffer
olie til stegning
salt
ca. 75 g kogte nudler
1 dl majs
½ bundt forårsløg, snittede
50 g babyspinat
1 håndfuld koriander
Suppe
1-2 spsk. misopasta
1 spsk. soja
8 dl kogende vand
limebåde
soja
Sådan gør laver du misosuppe med grøntsager og steak
Steg bøfferne i olie på en varm pande. De skal have et par minutter på hver side, alt efter tykkelse. Krydr med salt, og sæt dem til side.
Kog nudlerne i saltet vand, til de er møre. Skyl dem i koldt vand, hvis de klistrer sammen.
Skær kødet i tynde skiver.
Fordel kød, nudler, majs, forårsløg, spinat og koriander i 2 store skåle.
Rør miso og soja med kogende vand.
Hæld den varme suppe i skålene, gerne ved bordet, og servér med lime både og soja til.
Velbekomme!
Tip:
Du kan også bruge spirer, stegte svampe, tynde skiver løg eller tofu.
Se også
Mad
Misokylling med nudler
Inspiration til andre lækre opskrifter
Se også
Mad
Kylling i peberrodssauce
Se også
Mad
Oksespyd og quinoa-tabouleh
Se også
Mad
Quinoa-frikadeller med blomkål og kartofler
Læs mere om:
steak
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også